spacer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tamplarie PVC - dumneavoastra alegeti, noi executam

Certificat garantie plasa tip rulou

PLASE IMPOTRIVA INSECTELOR

Prin prezentul certificat S.C. FENSTEREXPERT INTERNATIONAL garanteaza Beneficiarului…………………………………………………………………… cu sediul in………………………………………………………………………… buna functionare a produsului rulouri exterioare cu lamela de aluminiu, achizitionat la data de……………………………… cu factura nr………………… din………………………

Produsele sunt garantate 12 luni de la data livrarii / instalarii (se va taia ce nu corespunde), cu conditia respectarii de catre beneficiar a instructiunilor de exploatare si intretinere de mai jos.

S.C. FENSTEREXPERT declara ca produsele sunt conforme cu normele romanesti si europene specifice, aflate in vigoare, referitoare la siguranta in exploatare.

INSTRUCTIUNI

A. Conditii de transport:

  1. Se vor evita socurile si loviturile, acestea putand avea drept urmari defecte de functionare a rulourilor, neacoperite de garantie, precum si modificari ale aspectului rulourilor.

B. Reguli de baza pentru montaj:

  1. Se va urmari intotdeauna ca ghidajele sa fie perfect drepte si paralele. Pozitionarea acestora se face numai cu ajutorul nivelei.
  2. Se va evita curbarea ghidajelor, curbare ce poate apare datorita suprafetelor de montaj neregulate (ex. ziduri strambe).
  3. Prinderile ghidajelor se vor face numai prin camera de prindere (unde este cazul). Este exclusa prinderea cu suruburi in camera de culisare, sau existenta oricarui obstacol (ex. capete de suruburi) in aceasta camera.

C. Utilizare si intretinere:

  1. Manevrarea plasei de tip rulou sau orizontale se va face prin tragerea in mod echilibrat de ambele manere, dupa degajarea prealabila din opritori.
    Manevrarea plaselor de tip batant se va face prin impingerea/tragerea de maner. Se va evita intotdeauna manevrarea prin tragerea/impingerea sitei.
  2. Nu se va forta niciodata actionarea. Daca plasa prezinta greutate la actionare sau nu se misca deloc, se va chema echipa de service.
  3. In anotimpul rece plasele rulou sau orizontale se vor pastra ridicate in caseta, adica deschise. Depunerile de zapada si gheata pot afecta buna functionare si calitatea sitei.
  4. Plasele se pot spala cu apa si detergent. Spalarea se va face cu atentie, evitandu-se apasarea cu forta mare pe sita. Se va evita folosirea unor agenti de curatare care pot afecta vopseaua electrostatica sau sita.

Nerespectarea instructiunilor de mai sus (punctele A si C pentru cazul montajului asigurat de Furnizor si punctele A, B si C pentru cazul montajului asigurat de Beneficiar) pot duce la aparitia unor defectiuni ce nu sunt acoperite de garantie. Toate reparatiile si interventiile pe care Furnizorul le va face asupra produselor, ca urmare a nerespectarii acestor instructiuni, vor fi achitate de Beneficiar (manopera si materiale).

De asemenea, in cazul constatarii defectiunilor survenite in urma nerespectarii acestor instructiuni sau a mediului nepotrivit de exploatare, furnizorul are dreptul de retragere a garantiei produsului.

Deplasarea echipei de service (in cazul montajului asigurat de Furnizor) se face in maxim 48 de ore de la sesizare, in zilele lucratoare.

In cazul montajului asigurat de Beneficiar Furnizorul va pune la dispozitia Beneficiarului toate componentele necesare reparatiilor, precum si asistenta tehnica necesara (la sediul Furnizorului, sau, contra cost, la sediul Beneficiarului).

Livrarea componentelor necesare reparatiilor se va face imediat din stoc, daca sunt disponibile, sau in maxim 4 saptamani, daca aceste componente nu exista pe stoc.

 

FISA TEHNICA

BENEFICIAR………………………………………………………………………… REPREZENTAT DE………………………………………………………………………………

ADRESA…………………………………………………………………………..

TELEFON………………………………………

DATA LIVRARII / INSTALARII………………………… (se taie ce nu corespunde)

MONTAJ ASIGURAT DE………………………………………………………………………

 

MEDIUL DE EXPOATARE

Parametrii retelei electrice 220V/50Hz c.a.; umiditate max. 95%; caldura max. 70gr.C; densitate actionari: max. 10 actionari succesive;

Rulou cu lamela de aluminiu 37, cu caseta Latime Inaltime Actionare Culoare lamela Culoare caseta Culoare ghidaje Nr. Buc. optionale.

OBSERVATII

Am predat produsul in completa concordanta cu cererile Benficiarului si am facut instructajul de exploatare si intretinere Am receptionat produsul in perfecta stare de functionare si am fost instruit in ceea ce priveste conditiile de exploatare si intretinere.

FURNIZOR(semnatura si stampila) BENEFICIAR(semnatura si stampila)

Promotia momentului
Acceseaz-o acum

»» Inapoi
spacer
spacer

Contact Info

Fenster Expert
Office Str Fabrica de Chibrituri, nr 9 - 11, Sector 5, Bucuresti (incinta Tipografica Filaret)
Bucharest, ROMANIA.
Tel./Fax. (0040-21) 335.01.77
Mobil: 0722 143 013


E-mail: office@fensterexpert.ro
InfoAlte resurse


www.certificat-auditenergetic.ro


Loading