spacer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tamplarie PVC - dumneavoastra alegeti, noi executam

 


Stiati ca ?

Puteti achizitiona un sistem FENSTEREXPERT INTERNATIONAL de ferestre si usi cu geam termopan si profile PVC german TROCAL si deduce pana la 15.000.000 lei (din valoarea investitiei) din venitul global aferent anului realizarii acesteia?

Cine? Si cum?
...Persoanele fizice care realizeaza venituri supuse procedurii de GLOBALIZARE ( din activitati independente, din salarii, din cedarea folosintei bunurilor, etc.) si care realizeaza lucrari de reabilitare termica a locuintei destinate reducerii pierderilor de caldura in scopul imbunatatirii confortului termic, beneficiaza de deducerea din venitul global anual a unei sume de pana la 15 milioane lei.(Cap.10,Titlul III Art.86 Alin.1c, Cod Fiscal)

Si ce trebuie facut pentru aceasta?
- In anul curent, o persoana fizica obtine venituri de natura celor care se globalizeaza pentru care i se retine impozit lunar sau trimestrial, dupa caz si realizeaza o lucrare de inlocuire a ferestrelor exterioare si a usilor de acces la balcon cu tamplarie PVC si geam termo-izolant.
- Pentru lucrarea efectuata de FENSTEREXPERT INTERNATIONAL, aceasta primeste contractul pentru lucrare, factura si dovada platii acesteia
- O data cu depunerea Declaratiei de Venit Global, in anul urmator, persoana fizica va depune la organul fiscal teritorial ( administratia financiara ),actele primite de la firma prestatoare impreuna cu actele personale( actul de identitate, de stare civila, repartizarea cheltuielilor pe proprietar pentru lucrarile efectuate la partile comune ale condominiului ).
- Organul fiscal teritorial examineaza documentele depuse si emite Decizia de Impunere prin care persoana respectiva va primi prin Trezoreria de Sector suma alocata cheltuielilor cu reabilitarea locuintei, dar nu mai mult decat impozitul platit in anul efectuarii investitiei.
· Persoanele care obtin credite pentru lucrarile de reabilitare termica sunt scutite de impozitul pe cladiri pe perioada rambursarii creditului precum si pe taxele pentru autorizatia de constructie sau pentru efectuarea modificarilor( Cap. 11, Titlul IX, Art. 284 lit.9 Cod Fiscal), extrase din Legea nr. 571 din 22.12.2003 privind Codul Fiscal publ. In MO nr. 927 din 23 decembrie 2003 si O.G. nr. 29/2000 privind reabilitarea termica a fondului construit existent si stimularea economisirii energiei termice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 325/2002 )

VEZI
www.avocatnet.ro

 

Promotia momentului
Acceseaz-o acum

»» Inapoi
spacer
spacer

Contact Info

Fenster Expert
Office Str Fabrica de Chibrituri, nr 9 - 11, Sector 5, Bucuresti (incinta Tipografica Filaret)
Bucharest, ROMANIA.
Tel./Fax. (0040-21) 335.01.77
Mobil: 0722 143 013


E-mail: office@fensterexpert.ro
InfoAlte resurse


www.certificat-auditenergetic.ro


Loading